top of page

THIERRY MANNENS

In 1980 wordt Thierry lid van het trommelkorps van de Koninklijke Harmonie De Lustige Vrienden Oeselgem. Hij volgt notenleer bij de dirigent en na twee jaar wordt hij slagwerker van de harmonie. Naast slagwerk speelt hij ook orgel en piano.

 

In 1986 wordt Thierry lid van het trommelkorps van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele, toen onder leiding van Marc Lambert.

 

In 1990 neemt hij de leiding over van het Oeselgems trommelkorps en twee jaar later van het jeugdtrommelkorps in Aarsele. In 2004 wordt hij gepromoveerd tot instructeur van de drumband Firestix Aarsele die garant staat voor spetterende totaalspektakels.

 

Na een opleiding tamboer-majoor in 2011 leidt Thierry de marsoptredens van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. In 2015 neemt hij de rol van tamboer-majoor over van zijn vader bij de Koninklijke Harmonie De Lustige Vrienden Oeselgem.

 

Na een onderbreking van enkele jaren start Thierry eind 2022 met een nieuwe lichting slagwerkers met als doel een nieuwe drumband op te richten binnen de Oeselgemse harmonie.

 

Thierry werkt als productiemanager in de textielbranche.

 

Voel jij zelf de slagwerkmicrobe kriebelen en wil jij graag de drumvaardigheden onder de knie krijgen? Sluit je dan aan bij het nieuwe drumkorps en repeteer samen met je drumbandvrienden elke zaterdagnamiddag van 16 u. tot 17 u.

Voor meer info: delustigevrienden@gmail.com

bottom of page